Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Castelló repartirà xecs de 100 euros per a incentivar les compres prenadalenques

La campanya ‘Llaura més que mai, comerç local’ repartirà 9.000 euros en 90 xecs de 100 euros entre persones que hagen realitzat compres superiors a deu euros en els comerços de proximitat de Castelló i el Grau.

General 26 de noviembre de 2020 Redacció
1306735_1

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, llança la campanya ‘Llaura més que mai, comerç local’, dirigida a incentivar les compres i dinamitzar el comerç de proximitat i impulsar les compres en dates prèvies al període nadalenc. La campanya ‘Llaura més que mai, comerç local’ repartirà 9.000 euros en 90 xecs de 100 euros entre persones que hagen realitzat compres superiors a deu euros en els comerços de proximitat de Castelló i el Grau.

El regidor d'Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que aquesta nova campanya es posa en marxa des d'aquest dijous fins al pròxim 15 de desembre i es desenvoluparà en els diferents districtes de Castelló i el Grau. «Hem optat per repetir el model de la campanya ‘Gràcies!’ que va ser molt ben acollida pel sector del comerç local, tal com va quedar patent en el Consell Municipal de Comerç», ha manifestat. Donate ha recordat que aqueixa campanya va aconseguir promoure compres de prop de 6.000 persones que van realitzar adquisicions en el comerç local de Castelló i el Grau per 260.000 euros en període estival.

Per a poder optar, els compradors i compradores hauran d'emplenar un cupó, engrapar el tiquet de compra que hagen realitzat i depositar-lo en una de les cinc urnes habilitades en els diferents punts (les Tinença d'Alcaldia Nord, Oest i Grau, en l'edifici de Quatre Cantons o en el Palau de la Festa). El 16 de desembre, després del tancament de la campanya, es realitzarà el sorteig de les 90 persones guanyadores d'un xec de cent euros a gastar en el comerç local on es va realitzar la compra.

Te puede interesar

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

Newsletter