Óscar Cano, entrenador del Castelló, senyala que al partit contra el Mirandés «és vital sumar els tres punts»

El partit Mirandés - Castelló es produeix aquest dissabte a les 20.30 hores.

Esports 27 de noviembre de 2020 Redacció
15444499492619

S'ha adonat que guanyar comença a ser una obligació per a un Castelló que porta una espantosa ratxa de resultats: huit derrotes en els nou últimes trobades. Aquest dissabte a les 20.30 hores visita a un Mirandés, en Anduva, que porta una ratxa totalment oposada a la dels castellonencs. Per això aquest divendres en roda de premsa el preparador granadí va parlar que és «vital sumar els tres punts».

«Hi ha una veritat descomunal com un temple: Que l'equip no està aconseguint el rendiment que créiem que podia aconseguir i que determinats jugadors o decisions meues no estan sent del tot encertades», va dir un Óscar Cano que ha tingut al seu equip concentrat els dos últims dies en el Parador del Saler, a València.

«La gent pot dir que l'equip està per davall del seu nivell; la gent pot dir que jo m'equivoque o que hi ha determinats jugadors que no estan al nivell de l'any al passat…», va comentar el tècnic. I en referència al partit d'aquest dissabte, va comentar que «ens enfrontem dos equips que tenen dinàmiques molt diferents i molt oposades», i ho fa amb el seu equip que pateix «un bloqueig» en l'aspecte mental. Una de les causes seria que «hi ha molta diferència entre el rendiment del principi de temporada i est», va agregar.

Per al partit d'aquest dissabte hi haurà novetats en l'onze titular que s'enfrontarà al Mirandés. «No significa castigar-los, però si deixar aqueix temps que tothom necessita i que juguen uns altres perquè els seus caps tornen al seu ser», ha apuntat Cano, abans d'indicar que hi ha «dos o tres jugadors que l'estan passant mal i cal deixar-los respirar».

Te puede interesar
Lo más visto