Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Óscar Cano, entrenador del Castelló, senyala que al partit contra el Mirandés «és vital sumar els tres punts»

El partit Mirandés - Castelló es produeix aquest dissabte a les 20.30 hores.

Esports 27 de noviembre de 2020 Redacció
15444499492619

S'ha adonat que guanyar comença a ser una obligació per a un Castelló que porta una espantosa ratxa de resultats: huit derrotes en els nou últimes trobades. Aquest dissabte a les 20.30 hores visita a un Mirandés, en Anduva, que porta una ratxa totalment oposada a la dels castellonencs. Per això aquest divendres en roda de premsa el preparador granadí va parlar que és «vital sumar els tres punts».

«Hi ha una veritat descomunal com un temple: Que l'equip no està aconseguint el rendiment que créiem que podia aconseguir i que determinats jugadors o decisions meues no estan sent del tot encertades», va dir un Óscar Cano que ha tingut al seu equip concentrat els dos últims dies en el Parador del Saler, a València.

«La gent pot dir que l'equip està per davall del seu nivell; la gent pot dir que jo m'equivoque o que hi ha determinats jugadors que no estan al nivell de l'any al passat…», va comentar el tècnic. I en referència al partit d'aquest dissabte, va comentar que «ens enfrontem dos equips que tenen dinàmiques molt diferents i molt oposades», i ho fa amb el seu equip que pateix «un bloqueig» en l'aspecte mental. Una de les causes seria que «hi ha molta diferència entre el rendiment del principi de temporada i est», va agregar.

Per al partit d'aquest dissabte hi haurà novetats en l'onze titular que s'enfrontarà al Mirandés. «No significa castigar-los, però si deixar aqueix temps que tothom necessita i que juguen uns altres perquè els seus caps tornen al seu ser», ha apuntat Cano, abans d'indicar que hi ha «dos o tres jugadors que l'estan passant mal i cal deixar-los respirar».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter