Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Sanitat i Ajuntaments coincidixen a extremar les precaucions en Nadal

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha manifestat que el paper dels ajuntaments està sent fonamental en la lluita contra la COVID- 19.

Coronavirus 17 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
SELECCION_2
Reunió de la Conselleria de Sanitat amb els representants de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

La Consellera ha mantingut una reunió amb el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) , Rubén Alfaro, i els representants de la comissió executiva d'esta entitat i els ha agraït el treball i esforç que estan realitzant des de les institucions municipals per a conscienciar els ciutadans sobre la necessitat de ser responsables i adoptar les mesures recomanades per a evitar contagis.

Tant la consellera de Sanitat com els representants municipals han destacat la importància d'insistir als ciutadans sobre la necessitat d'extremar les precaucions durant les festes nadalenques.

Per això, Barceló ha destacat, l'interés mostrat des dels ajuntaments i la seua col·laboració per a frenar la pandèmia, aportant recomanacions pròpies i adaptades a la situació epidemiològica de cada zona.

Els ajuntaments són una peça clau, per proximitat al ciutadà, per a traslladar la importància de complir amb les recomanacions sanitàries. Ens juguem molt durant estes festes i si cada ciutadà realitza un esforç i actua amb prudència aconseguirem frenar la pandèmia, ha indicat Barceló

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter