Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló tanca els centres de Gent Gran

La regidoria de Gent Gran, ha establit el tancament de les associacions de persones majors com a mesura de precaució davant la covid-19.

Coronavirus 13 de enero de 2021 Redacció Redacció
isabel g
Granero apunta que la mesura s'ha pres en línia amb les directrius autonòmiques i per a extremar la precaució entre un col·lectiu d'especial vulnerabilitat davant el virus.

L'Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Gent Gran, ha establit el tancament de les associacions de persones majors com a mesura de precaució davant la covid-19 i per a reduir el risc de contagi entre un col·lectiu d'especial vulnerabilitat al virus. La mesura s'ha pres després de l'entrada en vigor de la Resolució de 5 de gener de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per la qual s'estableix el Pla d'actuació en les residències de persones majors dependents, els centres de dia, els habitatges tutelats i els CEAM/CIM i centres assimilats, que fixa noves mesures en l'actual context de crisi sanitària.

La regidora de Gent Gran, Isabel Granero, ha explicat que la mesura, comunicada aquest dimarts als membres del Consell municipal de les Persones Majors i a les respectives associacions, “s'ha pres per a extremar la cautela i pensant en la seguretat de les persones més majors que estan sent el col·lectiu més colpejat per aquesta pandèmia”.

La citada resolució recull una sèrie d'actuacions i mesures a prendre sobre la base del nivell d'alerta sanitària vigent i fixa la suspensió de les activitats dels CEAM/CIM i centres assimilats en situació de nivell d'alerta 3. “Hem optat per adoptar aquesta decisió respecte a les associacions de majors de Castelló com a mesura de precaució”, ha apuntat Granero. Per això, s'ha comunicat el tancament de les instal·lacions i la suspensió dels serveis l'activitat dels quals podia realitzar-se fins hui mitjançant cita prèvia. Cal recordar que ja havien sigut suspeses (per resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública) les activitats grupals, quedant limitada l'activitat a la prestació, mitjançant cita prèvia, dels serveis de podologia, fisioteràpia i perruqueria. Amb el tancament provisional es pretén donar una major garantia i protecció a un col·lectiu d'especial vulnerabilitat davant la covid-19.  

Te puede interesar

Captura de pantalla 2021-03-04 a las 10.13.44

La No Magdalena

Redacció
Coronavirus 04 de marzo de 2021

Castelló activarà un dispositiu especial de seguretat en la setmana de Magdalena.

82199379-cb05-452b-b6e6-59d3968418df

Pla de vacunació

Redacció
Coronavirus 22 de febrero de 2021

Sanitat inicia esta setmana la vacunació enfront de la COVID-19 en persones majors de 80 anys i grans dependientes.

Newsletter