Nova cita de la taula de treball per a la desescalada

Ashocas exigirà al consell que les noves mesures de desescalada entren en vigor des d'este divendres.

Sanitat 08 de marzo de 2021 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2021-03-08 at 12.38.45
Ashocas també plantejarà ,poder treballar les terrasses al 100% , l'interior dels locals al 50% i l'ampliació horària fins al toc de queda.

ASHOCAS demanarà que es posen en marxa les mesures de desescalada que s'adopten demà en la Taula de Treball  des d'este divendres a les 00:00h. 

L'associació qui després de la confirmació per part del President de la Generalitat del tancament perimetral de la Comunitat en Setmana Santa ha mostrat el seu malestar considerant que: "si no podrem rebre turistes d'altres comunitats, el Consell ha d'estrényer l'accelerador perquè no notem tant l'impacte. Necessitem poder treballar les terrasses al 100%, interior dels locals al 50%, ampliació horària fins al toc de queda i taules de sis a huit persones. Hi ha molts locals que per la seua tipologia encara no han pogut obrir i estan a la vora del precipici. "

La patronal castellonenca recorda que: "hem perdut les dates més importants de l'any que suposen el 70% de la facturació anual, no podem perdre ni un sol dia més, qualsevol millora quant a flexibilització de mesures suposa un halo d'esperança al sector".  

Ashocas destaca la bona recepció que han tingut per part dels seus clients i la responsabilitat que han demostrat complint en tot moment les mesures que s'exigixen: "percebut una responsabilitat individual molt important, els clients entenen que perquè l'hostaleria puga continuar oberta tots hem de ser consecuents"

Te puede interesar
Lo más visto