Almenara recupera les activitats a l´aire lluire

S'han adaptat a les normatives vigents formant grups de 4 persones per monitor o monitora.

Esports 09 de marzo de 2021 Redacció Redacció
represaesports7
activitats esportives presencials, com el cas del futbol, la pilota valenciana, el tennis, el triatló, el hapkido o la gimnàstica de la tercera edat

Al llarg de la setmana passada s'han anat recuperant les diferents activitats esportives presencials a Almenara, com el cas del futbol, la pilota valenciana, el tennis, el triatló, el hapkido o la gimnàstica de la tercera edat, entre altres, totes elles adaptades a les normatives sanitàries vigents, és a dir a l'aire lliure i en grups de 4 persones amb un monitor. Altres activitats com l’spinning, per exemple, continuaran realitzant-se en línia, així com també seguirà tancat el gimnàs mentre no s'autoritze l'obertura.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat el gran esforç que s'ha realitzat per a l'adaptació de les activitats a les normatives vigents per a poder continuar amb l'oferta i que “seguisca la pràctica de l'esport saludable en la localitat” així com també “per als nostres escolars” perquè és “molt important la pràctica esportiva que hem de fomentar”. Així també ha destacat “l'esforç realitzat per tot l'equip de la regidoria d'Esports per a les emissions en línia i mantindre així les classes en algunes disciplines durant aquest període i el realitzat ara per a poder formar els grups de quatre persones amb un monitor i monitora per a poder realitzar les classes presencialment”. Al mateix temps, Vicent també ha agraït a tots els participants en l'oferta esportiva la seua implicació davant la situació sobrevinguda per la pandèmia.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, assenyala que “en el nostre ànim de continuar oferint activitats esportives als nostres veïns i veïnes de totes les edats continuarem adaptant les propostes que tenim a les normatives sanitàries que es vagen marcant des de la Conselleria de Sanitat” esperant que arribe el moment de “poder recuperar una certa normalitat quan es puguen ampliar grups o utilitzar ja instal·lacions com el poliesportiu cobert o el gimnàs”.

Te puede interesar
Lo más visto