Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló remodelarà l'avinguda Castell Vell per a dotar-la de més seguretat amb carril bici i voreres

L'alcaldessa destaca la transformació valorada en 1,4 milions d euros que millorarà l'accés nord a la ciutat per l'antiga 340

General 10 de junio de 2021 Redacció Redacció
10-06-21 Marco y López proyecto av Castell Vell

L'Ajuntament de Castelló remodelarà l'avinguda Castell Vell, en el tram comprés entre la Ronda Oest i el Riu Sec, millorant així l'accessibilitat i la seguretat viària, de vianants i de ciclistes, en aquest accés nord a la ciutat pel qual discorria l'antiga carretera nacional 340.

«L'adequació de l'avinguda ens permetrà transformar un tram de l'antiga nacional i donar-li un caràcter més urbà, millorant així una de les entrades a Castelló, fent-la més accessible i segura», ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco. En aquesta línia, ha subratllat la importància d'aquesta intervenció «que plasma el nou model de ciutat més sostenible, en el qual es passa d'una mobilitat concebuda quasi en exclusiva per als cotxes a una mobilitat compartida, amb més protagonisme per als vianants i els ciclistes».

El projecte de l'avinguda Castell Vell preveu incorporar un carril bici i voreres, així com renovar el paviment i millorar l'enllumenat públic i la senyalització viària existent. A més, segons ha detallat el regidor d'Urbanisme, José Luis López, «es millorarà també la intersecció de l'avinguda Castell Vell amb la quadra del Borriolenc i l'avinguda Diputació, amb la construcció d'una nova rotonda que resoldrà de manera segura els encreuaments».

L'obra, que eixirà a licitació pròximament, està valorada en 1,4 milions d'euros i té un termini d'execució de huit mesos.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter