La Conselleria i l'Ajuntament d'Oropesa projecten ampliar el passeig marítim d'Amplàries

El projecte contempla la creació d'un carril bici paral·lel i la instal·lació de zones amb berenadors i miradors

General 17 de junio de 2021 Redacció Redacció
Paseo Amplàries2

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i l'Ajuntament d'Orpesa projecten l'ampliació del passeig marítim d'Amplàries. Es tracta d'uns treballs que consistiran a eixamplar el tram del passeig dels Elefants entre 2 i 3 metres d'ample cap a l'interior i en el qual es contempla també la creació d'un carril bici paral·lel al tram per als vianants que tindrà una longitud de poc més de 3,5 quilòmetres.

Així ho ha anunciat el regidor de Platges, Jordi Llopis, qui ha avançat que es crearan tres zones i descans amb berenadors, tres miradors, zones d'ombra i s'instal·laran aparca bicis, bancs, fonts, papereres i il·luminació. Tot això «per a millorar l'accessibilitat a la zona d'Amplàries i augmentar l'ús i gaudi del litoral per part dels usuaris, fomentant la mobilitat per als vianants i ciclista», explica Llopis.

El projecte s'emmarca dins del Pla d'Actuacions en la Costa i gaudi de la ribera de la Mar (PACMAR), a través de la Direcció General de Ports, aeroports i costes de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, que té com a finalitat  preservar i posar en valor l'espai litoral des del punt de vista de la conservació activa promoguda per l'Estratègia Territorial Europea. 

Te puede interesar
Lo más visto