Onda homenatja les subcampiones d'Espanya d'handbol en categoria cadet

L'Ajuntament rep a l'equip Handbol Onda després de la gesta esportiva aconseguida a Elx aquesta setmana

Esports 21 de junio de 2021 Redacció Redacció
HANDBOL ONDA (1)

Desenes d'ondenses han pogut homenatjar aquesta vesprada, en la plaça del Raval, a les subcampiones d'Espanya d'handbol en categoria cadet en la recepció oficial que ha organitzat l'Ajuntament per a l'Handbol Onda. El club va jugar ahir la final del campionat nacional a Elx, on va aconseguir la medalla de plata després de perdre per un sol punt davant l'equip local.

En un acte conduït per Raúl Puchol, l'afició ondense ha celebrat amb les jugadores i cos tècnic el subcampionat. El regidor d'Esports, José Vicente Iserte, els ha fet lliurament d'un obsequi commemoratiu a totes les jugadores i staff així com el trofeu de la Torre del Moro al club per aquesta gran gesta.

«És un orgull per a tota la ciutat que aquest equip de joves promeses haja arribat pel cap alt alt de l'handbol. Les jugadors són un exemple de superació, esforç i coratge del qual tots podem aprendre», ha comentat *Iserte.

L'Handbol Onda cadet femení està compost per les jugadores: Paula Terrones, Carla Albalate, Lucia Aparicio, Paula López, Lucía Talaya, Denisa Lungu, Belén Garcia, Ana Timor, Sara Palanques, Lucia Julve, Irene Alvaro, Naroa Punzano, Mireia García, Eider Poles i la capitana Maria José Gimeno.

El cos tècnic el conformen el president, Manuel Gimeno, l'entrenador, Rubén Muñoz, i la resta de staff com són Sergio Alonso, Tomás López, Vicente Miguel Julve i Juan Poles.

Te puede interesar
Lo más visto