Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Puig anuncia una campanya amb els clubs de futbol i bàsquet de la Comunitat per a impulsar la vacunació

El president de la Generalitat ha mantingut una reunió amb els presidents dels clubs de futbol de primera divisió de la Comunitat Valenciana i el director general del València Basket

General 15 de julio de 2021 Redacció Redacció
01Foto_Regions

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la posada en marxa d'una campanya conjunta entre la Generalitat, els clubs de futbol de primera divisió de la Comunitat Valenciana i el València Basket per a impulsar la vacunació i la conscienciació de la joventut enfront de la COVID-19.

Així ho ha traslladat després de la reunió mantinguda amb el president del València C.F., Anyl Murthy; el president del Llevant O.D., Francisco Catalán; el president del Villareal C.F., Fernando Roig; el president de l'Elx C.F., Joaquín Buitrago, i el director general de València Basket, José Puentes.

La campanya serà protagonitzada per destacats futbolistes i jugadors de bàsquet professionals de les plantilles dels equips valencians, anirà dirigida a la població jove i consistirà a donar a conéixer comportaments saludables i mesures de prevenció per a evitar la propagació del virus, a més de recomanar la vacunació.

El president ha agraït als presidents dels clubs de futbol de primera divisió i al València Basket la seua «magnífica voluntat i la seua col·laboració per a generar una aliança en favor de la vacunació i tot el procés de retrobament emocional».

Puig ha destacat que el futbol i el bàsquet «són esports que atrauen a moltíssimes persones, especialment persones joves». Per això, ha assenyalat «realitzarem una campanya conjunta amb els clubs per a afavorir la vacunació així com conscienciar als i les joves sobre la necessitat de dur a terme comportaments saludables enfront del coronavirus».

Retorn a les graderies

D'altra banda, el president també ha avançat que es posarà en marxa un grup de treball per a determinar el del retorn  aficionats als partits de futbol la pròxima temporada, sempre en condicions de màxima seguretat i en funció de l'evolució de la pandèmia.

En concret en la reunió amb els clubs s'ha abordat tant els aforaments com les condicions de seguretat perquè els espectadors puguen acudir al futbol amb totes les garanties, que seran establides en funció de l'evolució de les dades epidemiològiques. Així mateix ha assenyalat que també es tindran en compte les condicions generals que puga plantejar la Lliga espanyola.

Referent a això, el president ha destacat la «receptivitat dels clubs per a fer d'aquesta operació de retorn al futbol una operació d'èxit i de conscienciació general per a la superació de la pandèmia», i ha reiterat que la voluntat de la Generalitat és que puga accedir el major públic possible si les condicions ho permeten i sempre complint amb totes la mesures de seguretat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter