García (PSPV-PSOE) trasllada a Puig les necessitats del municipi de Benassal

La portaveu socialista valora la sensibilitat del president pels pobles d’interior amb la presència del Consell en el municipi

General 26 de julio de 2021 Redacció Redacció
2021-07-24 Seminari Estiu Benassal

La portaveu del grup municipal socialista a Benassal, Elia Garcia, ha traslladat personalment al president de la Generalitat Ximo Puig i diferents consellers les necessitats del municipi amb motiu de la visita del Consell per la celebració del seminari d'estiu del PSPV a Benassal i Albocàsser. Garcia ha valorat la sensibilitat del president pels pobles d’interior amb la presència del Consell en el municipi i ha aprofitat per a traslladar-li les necessitats del poble, entre les quals destaca la possibilitat que el balneari estiga obert més temps per impulsar el turisme. «Un turisme que està en decadència per la falta de diàleg i acords per part de l’equip de govern del PP i el sector publicoprivat d’esta àrea», ha comentat la socialista.

Altres assumptes que va traslladar la portaveu del grup municipal socialista als diferents consellers va ser que es tutele el projecte de la residència de majors «perquè siga un projecte realista», que l'embotelladora d’aigua puga optar a línies de subvencions perquè puga modernitzar-se, i agilitzar les resolucions de les ajudes agràries. Garcia també li va traslladar a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, les seues felicitacions pel treball que estan realitzant les i els sanitaris, i també li va traslladar la situació concreta de Benassal en relació amb l’atenció primària.

A més a més, Garcia ha valorat que el Govern de Ximo Puig s’haja compromés a atendre demandes del territori com habilitar l'Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de manera online; canviar el servei d’autobús per taxi rural per millorar els desplaçaments a les capitals i fer-ho de manera eficient i sostenible i la predisposició per signar un conveni de col·laboració amb la fundació Carles Salvador per difondre la figura de l’escriptor.

La portaveu socialista assegura que tant el president Ximo Puig com les i els consellers es mostraren «molt sensibles» amb tots els assumptes que van tractar i apunta que «una volta més, el nostre secretari general i president de la Generalitat, Ximo Puig, demostra la seua sensibilitat amb els pobles de l’interior, la seua gent i aquells i aquelles que decideixen quedar-se per construir el seu projecte de vida».

Te puede interesar
Lo más visto