Barreda (PSPV-PSOE) explica que la situació mèdica de Benafigos s'esmenarà quan acabe la situació de la COVID-19

La portaveu socialista del municipi indica que «hem consultat a la Conselleria de Sanitat i ens han comunicat que es va reduir l'atenció presencial per la pandèmia»

Política 19 de agosto de 2021 Redacció Redacció
2021-08-18 Eva Lidón Barreda i Silvia Agost Benafigos situació mèdica

La portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Benafigos, Eva Lidón Barreda, ha explicat que la situació mèdica actual de la localitat està derivada de la situació pandèmica actual i que s'esmenarà una vegada millore la crisi provocada per la COVID-19. En aquest moment, els dies d'atenció del doctor en el centre de Benafigos estan reduïts de tres a un, però Barreda indica que «hem consultat a la conselleria de Sanitat i ens han explicat que aquesta situació s'esmenarà una vegada millore l'excepció sanitària que existeix des de fa prop d'any i mig».

Des del PSPV-PSOE asseguren que l'alcaldessa de Benafigos, Sara Escrig, «hauria d'haver-se informat abans de llançar una crítica com esta sense més fonament».

Barreda explica que «malgrat aquestes situacions indesitjades, les dues regidores que formem el Grup Municipal Socialista, continuarem treballant pel bé de Benafigos i li demanem a Escrig que faça el mateix també, ja que aquestes polèmiques partidistes no ajuden en res».

Te puede interesar
Lo más visto