[VÍDEO] Els bombers localitzen sense vida a una tercera persona desapareguda en l'ensulsiada de Peníscola

El dispositiu de cerca ha localitzat en la vesprada del dijous a una dona que es trobava desapareguda entre els enderrocs de l'edifici esfondrat el dimecres a Peníscola

Successos 27 de agosto de 2021 Redacció Redacció

El dispositiu de cerca coordinat pel Consorci de Bombers de Castelló ha localitzat en la vesprada del dijous a una dona que es trobava desapareguda entre els enderrocs de l'edifici esfondrat el dimecres a Peníscola. Cal recordar que en la passada mitjanit es va rescatar a un home amb vida, mentre que a primera hora del dijous s'havia localitzat a un menor, confirmant la seua defunció. 

En les tasques de hui dijous ha sigut fonamental l'esforç de tot el dispositiu de quasi 150 efectius i diversos binomis de gossos i rescatadors, que no han desistit de la seua obstinació de localitzar a la tercera persona desapareguda, en el complicat escenari de ruïnes que havia deixat l'ensulsiada d'un edifici de tres altures que albergava díhuit apartaments. 

En els treballs de hui ha sigut clave també l'ús d'una grua de gran tonatge que ha permés moure diversos punts dels enderrocs. Tots aquests esforços han culminat quan s'ha aconseguit efectuar una trucada al telèfon de la desapareguda, que finalment s'ha aconseguit escoltar.

Durant tota la jornada ha estat treballant el dispositiu de cerca i rescat de prop de 150 efectius, que inclou dotacions de bombers del Consorci de Castelló, la seua Unitat de Rescat i Salvament (URS), la Unitat Canina de Protecció Civil de Diputació, la Unitat de Maquinària i Logística del Consorci de Bombers i diferents comandaments del Consorci. També bombers del Consorci de València, Unitat de Resposta en Emergències i Catàstrofes del Consorci de València, gossos de l'ONG IAE, bombers del servei municipal de Castelló, Guàrdia Civil, Policia i SAMU, entre altres. 

Serveis d'emergència i autoritats han traslladat el seu condol als familiars dels afectats en confirmar-se que es tractava de la segona víctima mortal, així com el desig de ràpida recuperació a l'home ferit que es troba estabilitzat.

Durant la nit, el Consorci de Bombers mantindrà una reguarda d'efectius en la zona revisant el terreny davant qualsevol eventualitat que es puga produir. 

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers