PSPV-PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat comencen altre curs escolar sense infermeria

Els socialistes votaren a favor de la proposta que es va aprovar al ple de l’ajuntament l’any passat, però CeN i Més Nules encara no ho han implantat

General 13 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
2021-09-09 Nules curs escolar sense infermera

El PSPV–PSOE de Nules denuncia que els col·legis de la ciutat han començat un segon curs sense servei d’infermeria, després d’haver-se aprovat fa més d’un any. La regidora del PSPV-PSOE, Arantxa Fortea, afirma que “l’equip de govern de CeN i Més Nules es nega a complir l’acord, ni a facilitar el servei a les escoles, les quals havien rebut positivament la iniciativa amb el suport de l’AMPA i els docents. Només estem veent traves posades per l’alcalde de Centrats en Nules, David García, ja que pobles com Castelló, Segorbe o Vinaròs ja funcionen amb este servei de forma legal i la col·laboració del col·legi d’infermeria de Castelló”.

“Hem de treballar per millorar la vida del veïnat, per això, el Grup Municipal Socialista complix amb els acords plenaris amb les AMPES. Hem facilitat amb el nostre vot, la modificació de crèdit perquè es posen en marxa les ajudes aprovades en les taules de recuperació de la COVID, ja que una vegada més, la falta de pressupost per al 2021 deixava a les escoles sense diners per a poder desdoblegar grups d’extraescolars i dotar de mesures higièniques les activitats”, remarca Fortea.

La regidora socialista recorda que “estem ací per vetlar pels interessos de la ciutadania, donant suport a les propostes que són per a interés general, independentment de qui les propose, i sobretot, si tenen el suport de la majoria. Amb este bloqueig del servei d’infermeria, l’equip de govern de CeN i Més Nules demostren que l’acord de la majoria no compta per a ells, sols quan és pel seu interés. És una posició que respecta poc les regles de la democràcia”. 

Te puede interesar
Lo más visto