El Consell destina 200.000 euros a la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana

L'objectiu és afavorir la creació i de desenvolupament de les cooperatives agroalimentàries en la Comunitat Valenciana

General 17 de septiembre de 2021 Redacció Redacció
Cope
Font: Agronewscomunitatvalenciana.com

El Ple del Consell ha aprovat la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana (FECOAV).

L'objectiu d'aquest acord, dotat amb 200.000 euros per a l'exercici 2021, és el sosteniment de les activitats de la FECOAV com a entitat representativa i amb una estructura que permeten incrementar els nivells de creació i de desenvolupament de les cooperatives agroalimentàries a la Comunitat Valenciana.

Gràcies al present conveni la FECOAV durà a terme: la representació institucional del moviment cooperatiu agroalimentari; el foment cooperatiu i la millora de la seua competitivitat; i la millora de la influència i la imatge de les cooperatives davant la societat, les administracions públiques i els agents econòmics i socials

El present conveni entrarà en vigor en el moment de la seua signatura i s'estendrà fins al 4 de desembre de 2021. Amb càrrec al present conveni es podran finançar les actuacions recollides en aquest, realitzades des del dia 1 de gener de 2021 fins al 4 de desembre de 2021.

Te puede interesar
Lo más visto