Castelló reflexiona aquest dimarts sobre polítiques socials i ambientals per a fer front a la crisi

Transició Ecològica i Habitatge aborden l'informe “Treball i transició ecològica” en Construint i Alimentant Alternatives

General 16 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
09-11-2021 conferència Carolyn Steel

Les Jornades Construint i Alimentant Alternatives que organitzen les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge han programat aquesta setmana dues conferències en les quals reflexionaran sobre polítiques socials i ambientals per a fer front a la crisi i garantir l'accés a l'habitatge.

Aquest dimarts presentaran l'informe “Treball i transició ecològica. Fer front a la crisi des de la justícia social i ambiental”, un document elaborat per diferents entitats socials. Intervindran representants dels sindicats UGT, Comissions Obreres, CGT i Intersindical i Adrián Almazán, coautor i membre del Fòrum de Transicions.

L'acte serà en l'Edifici Sindical, a partir de les 18.30 hores, i també comptarà amb la participació de diverses entitats socials, a més de l'assistència del regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, i la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

Construint i Alimentant Alternatives prosseguiran el dijous 18 amb una conferència que abordarà polítiques públiques per a mobilitzar habitatge buit de grans propietaris i fer front a l'especulació. Comptarà amb la intervenció de la Masovera, Espacio Común i l'Ajuntament de Mataró. Serà a les 18.30 hores en el Menador.

treball-transicio

Te puede interesar
Lo más visto