Economia col·labora amb Unió Gremial amb 400.000 euros per a accions de formació, promoció i assistència tècnica dirigides al xicotet comerç

Climent ressalta la seua labor d'interlocució amb les administracions públiques i el seu treball en favor del reconeixement social del comerç tradicional

Economía 19 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
UnioGremial_2

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat amb el president d'Unió Gremial, Juan Motilla, un conveni de col·laboració per valor de 400.000 euros en 2021 per a accions de formació, promoció i assistència tècnica dirigides al xicotet comerç. En l'acte també ha sigut present la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí.

Climent ha destacat que Unió Gremial "exerceix una labor molt important d'interlocució entre les administracions públiques i els petits i mitjans empresaris, a més de treballar activament per recuperar el reconeixement social que sempre ha tingut el comerç tradicional en la societat valenciana".

Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià és una entitat sense ànim de lucre d'àmbit autonòmic que agrupa 95 entitats de la Comunitat Valenciana. Les integren autònoms i petits i mitjans empresaris de comerç, indústria, serveis i artesans coneixedors de la idiosincràsia de la nostra societat en general i de la problemàtica del xicotet comerç en particular.

A través del conveni es finançaran accions de difusió de bones pràctiques de gestió en el comerç detallista; activitats d'informació, accions de promoció del sector comercial, accions tendents a impulsar la formació especialitzada, accions d'assistència tècnica a les organitzacions i als comerços i per al desenvolupament i impuls del comerç electrònic.

Te puede interesar
Lo más visto