Castelló posa a punt el Ciutat per a donar inici aquest dijous al Mundial d'Handbol femení

L'alcaldessa destaca la renovació de l'històric pavelló que permetrà acollir en el futur nous esdeveniments esportius

Esports 30 de noviembre de 2021 Redacció Redacció
26-11-21 Marco visita mejoras pabellón Ciutat de Castelló 4

El pavelló Ciutat de Castelló ultima els detalls per a acollir des d'aquest dijous el Campionat del Món d'Handbol Femení 2021. Serà aqueix dia quan arranquen els primers partits amb l'enfrontament de les seleccions de Croàcia-Brasil (18.00 hores) i el Japó-Paraguai (20.30 hores). L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha realitzat una visita al Ciutat de Castelló per a comprovar la posada a punt d'aquest emblemàtic pavelló.

“Estem a poques hores de donar el tret d'eixida a la celebració del Mundial d'Handbol Femení en un renovat Ciutat de Castelló”, ha indicat Marco. L'alcaldessa ha destacat “l’intens treball” realitzat en els últims mesos per a la posada a punt i actualització d'un pavelló que compta amb trenta anys de vida. “Des d'ara, aquest emblemàtic pavelló està preparat per a acollir cites esportives de primer nivell gràcies a les actuacions de millora que han dignificat aquest espai municipal i que ens permetrà optar en el futur a nous esdeveniments esportius que són oportunitats de reactivació econòmica i social”, ha recalcat.

S'han executat actuacions d'actualització i renovació de l'històric pavelló. D'elles, destaquen la reforma de revestiments i acabats del pavelló, l'adequació i millora del sistema de ventilació, el subministrament i instal·lació d'un videomarcador, i el subministrament i instal·lació d'un sistema de megafonia. En total, quatre projectes que han sigut adjudicats per 748.175 euros més IVA i per als quals s'han comptat amb una subvenció del Consell Superior d'Esports per 331.177 euros.

A aquestes actuacions se sumen unes altres de menor calat però que contribueixen a la millora del Ciutat de Castelló i les seues dotacions com, per exemple, el canvi de xarxes de porteria, augment de la il·luminació, remodelació de WC públic, nous magatzems i millores de cablejat elèctric i pintura, entre altres actuacions. Es tracta, totes elles, de xicotetes millores que es feien necessàries per a un pavelló d'aquestes característiques i que contribueixen a la dignificació d'aquest espai esportiu per a l'ús i gaudiment per part de clubs locals.

L'alcaldessa ha recalcat que “per a Castelló és un orgull ser seu per primera vegada d'un torneig com aquest, que reunirà a partir del dijous i fins al 13 de desembre en el pavelló Ciutat de Castelló a l'elit mundial de l'handbol femení”.

Castelló acull partits de la ronda preliminar i de la ‘main round’. En la ronda preliminar juguen les seleccions de Noruega, Romania, el Kazakhstan, l'Iran, Croàcia, el Japó, el Brasil i Paraguai. Les entrades poden adquirir-se a través de la web del Mundial: https://spainhandball2021.com.

Te puede interesar
Lo más visto