Castelló llança una ‘app’ interactiva i multiidioma per a visitar els atractius turístics de la ciutat

L'aplicació permet recórrer quinze recursos patrimonials i naturals i contribueix a potenciar la ciutat com a destinació turística

General 09 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
08-12-21 Marco, Barabas y Escuder con el QR app Turismo

L'Ajuntament de Castelló, a través de les regidories de Turisme i d'Innovació Digital, ha posat en marxa una aplicació digital, interactiva i multiidioma per a visitar de manera virtual fins a quinze atractius turístics de la ciutat. Es tracta d'una aplicació dissenyada per a acostar i descobrir els llocs i entorns més significatius de Castelló a través d'una plataforma que permet recrear un lloc, interactuar amb l'entorn i obtindre informació.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor l'aplicació en matèria turística, “perquè és una nova finestra que obrim per a donar a conéixer Castelló i mostrar el seu patrimoni i recursos naturals, potenciant així la ciutat com a destinació turística”. La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha destacat que “aquesta nova eina innovadora permetrà acostar els llocs més emblemàtics de la ciutat als visitants i facilitar el coneixement de la ciutat des de qualsevol punt”. Escuder ha assenyalat que l'aplicació pot consultar-se, a més d'en castellà i valencià, en anglés i francés. Per part seua, la regidora d'Innovació Digital, Monica Barabás, ha assenyalat que es tracta de “una aposta tecnològica que ofereix als i les turistes informació, geolocalització i imatges dels llocs més emblemàtics de Castelló”.

L'app és accessible des de qualsevol navegador i dispositiu mòbil a través de https://castelloturismo.recorridovirtual360.es/index.html#media=1. Una vegada dins, la persona usuària podrà interactuar i moure's pel espai replicat que es mostrarà, descobrint tot el que l'envolta i el compon.

Els 15 atractius turístics de la ciutat de Castelló que poden visitar-se virtualment a través d'aquesta nova aplicació són: l'Ajuntament, la Cocatedral de Santa María, la Llotja del Cànem, el Fadrí, el Mercat Central, el Teatre Principal, el Real Casino Antic, l'edifique de Correus i Telègrafs, el refugi antiaeri de la plaça Tetuan, la plaça de la Independència (La Farola), el parc Ribalta, la basílica del Lledó, l'ermita de la Magdalena i Castell Vell, el parc litoral i les platges de Castelló. En cadascun d'aquests punts hi haurà un codi QR per a accedir de manera ràpida a l'aplicació.

Te puede interesar
Lo más visto