Castelló recupera la Fireta de Santa Llúcia

Será demà en la plaça Mallorca amb 21 llocs nadalencs de venda, tallers, activitats i música

General 10 de diciembre de 2021 Redacció Redacció
05-12-21 Donate, Braina y Navarro con el cartel de la feria de Santa Llúcia

L'Ajuntament de Castelló i l'Associació de Veïns del Raval de la Trinitat reprenen la tradicional Fireta de Santa Llúcia, que celebrarà la seua XV edició el dissabte 11 de desembre de 9.00 a 21.00 hores en la plaça Mallorca. Un esdeveniment molt esperat pels veïns i veïnes, que recuperen després de l'any de pandèmia amb totes les mesures de seguretat anticovid, entre les quals s'inclou el control d'accessos per a l'aforament i itineraris.

El regidor de Festes, Omar Braina, el regidor d'Innovació Comercial, David Donate, i el tinent d'alcaldia del districte Centre, Fernando Navarro, han donat a conéixer el cartell d'aquesta edició, al costat de la directiva de l'Associació de Veïns Raval de la Trinitat; amb la seua vicepresidenta, Carmen Soriano, el tresorer, Elias Prada de Conflent, i el vocal Vicente Hernández. També han assistit representants d'algunes organitzacions participants.

“És una bona notícia poder recuperar la Fireta de Santa Llúcia. Un de les tradicions de Castelló en les festes nadalenques”, ha assegurat Braina. Per part seua, Donate ha destacat que “és una iniciativa que contribuirà a la dinamització del comerç local i del producte artesanal i de proximitat”. Navarro, a més, ha celebrat que la ciutadania puga gaudir de nou de la Fireta de Santa Llúcia i ha destacat que aquesta activitat “mostra la vitalitat del barri i els canals participatius del seu teixit associatiu”.

En la Fireta de Santa Llúcia hi haurà 21 parades de venda de productes nadalencs, en els quals es podran comprar pesebres, aliments propis del nadal, cistelles de nadal, decoració, joguets, així com articles i publicacions de diferents entitats, oenegés i alumnat del curs de dibuix de l'associació. Durant tot el dia, a més es desenvoluparan tallers nadalencs per a xiquets i xiquetes, sortejos, actuacions del cor infantil La Brújula del Canto balls del grup de danses El Forcat entre altres activitats. A més, estarà el patge real, que recollirà les cartes dels xiquets i xiquetes presents per a fer-li-les arribar als Reis Mags.

Te puede interesar
Lo más visto