Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda ingressa 390.000 euros addicionals a 178 autònoms i comerciants a través del Pla ‘Nou Impuls’

El programa municipal ajuda als sectors més oblidats i castigats durant la pandèmia amb ajudes de fins a 4.000 euros

Economía 04 de enero de 2022 Redacció Redacció
foto_onda

L'Ajuntament d'Onda ha resolt 391.284 euros en ajudes del Pla ‘Nou impuls’ destinades a autònoms i comerciants, incloent als sectors oblidats per altres administracions durant la pandèmia com són les perruqueries, salons d'estètica, floristeries i tallers de reparació de vehicles, motocicletes i bicicletes d'Onda. Així, un total de 178 empreses locals s'han beneficiat d'aquesta nova línia de subvenció directa que ha creat el govern municipal per a ajudar a tirar avant als sectors que més han patit durant l'estat d'alarma.

Aquesta inversió del govern municipal, co-finançada també per la Diputació de Castelló, es distribueix en ajudes que oscil·len entre els 2.000 i 4.000 euros per beneficiari. Els tècnics de l'Ajuntament han tramitat en temps rècord totes les sol·licituds per a poder pagar com més prompte millor als autònoms.

“La pandèmia ens ha ensenyat que aquesta societat necessita de governs àgils, útils i eficients amb capacitat per a actuar quan venen dies foscos, per això tot l'equip tècnic i polític d'aquest Ajuntament es va deixar la pell, treballant a contrarellotge, per a posar en marxa, tramitar i pagar aquestes ajudes vitals per al nostre teixit empresarial”, ha comentat l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester.

2,6 milions en ajudes directes

Després de ser pioners en la posada en marxa d'ajudes a autònoms, comerços i empresaris durant la pandèmia, amb una inversió d'un milió d'euros, tot seguit el consistori va activar el Pla Supera, amb 300.000 euros extra, per a ajudar als negocis que van haver de tancar per rebrots de Covid. A més de les ajudes parèntesis dotades amb 710.000 euros. A aquests tres plans li va seguir el Pla Resistir i la iniciativa del bo ‘Més Comerç’, amb un pressupost de 250.000 euros i sota l'objectiu de fomentar les compres en els comerços d'Onda a través de 25.000 bons descompte per valor de 10 euros.

En total, l'Ajuntament suma més de 2,6 milions d'euros dirigits específicament a ajudar els empresaris, comerciants i autònoms a superar aquesta greu crisi i mantindre les seues persianes alçades. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter