Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació contacta amb empreses tecnològiques per a potenciar l'oferta cicloturista de Castelló

El Patronat Provincial de Turisme treballa en la creació d'un club de producte i en l'elaboració de manuals per a les empreses vinculades al sector

General 24 de enero de 2022 Redacció Redacció
51829214607_1bb4cc1edc_h

La Diputació de Castelló ha mantingut contactes en Fitur amb empreses tecnològiques especialitzades vinculades al màrqueting turístic i la senyalització intel·ligent per a potenciar el posicionament i la promoció de la província com a destí cicloturista. Es tracta de trobades en els quals s'han analitzat les últimes tendències en aquest mercat. Segons ha explicat el president Martí, «és evident que tenim una província per a rodar-la, que coneix molta gent, però de l'existència de la qual ha de tindre coneixement un públic molt més ampli».

A més de potenciar la capacitat de promoció, el Patronat Provincial de Turisme té la ferma intenció de «apostar de manera decidida per la señalítica intel·ligent mitjançant la incorporació de sensors amb capacitat de registre de freqüències de pas de vehicles i bicicletes per vies o carreteres de les rutes cicloturistas de la província». Del que es tracta és de «disposar de la millor informació possible abans de prendre decisions».

En paral·lel, la diputada Virginia Martí ha informat que s'estan desenvolupant els manuals que definiran els criteris que hauran de complir hotels, cases rurals, càmpings, empreses desenvolupadores de rutes i de lloguer de bicicletes que vulguen formar part del club de producte de cicloturisme que s'està desenvolupant amb la intenció de vincular a les empreses del sector. «Volem crear sinergies entre tots els actors implicats per a potenciar un sector que és estratègic per a la Diputació de Castelló i que creiem que té unes grans possibilitats de creixement». «Volem crear sinergies entre tots els actors implicats per a potenciar un sector que és estratègic per a la Diputació de Castelló i que creiem que té unes grans possibilitats de creixement».

La diputada ha assenyalat que «necessitem que la nostra oferta resulte cada vegada més atractiva per als usuaris d'aquesta modalitat de turisme i oci». Un objectiu que pot veure's reforçat «si els establiments per a allotjar-se incorporen xicotets tallers en els quals siga possible reparar una bicicleta, zones de rentada ràpida del material ciclista o un lloc d'estacionament».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter