La Diputació de Castelló inverteix 88.000 euros en material de rescat vertical per als bombers del Consorci Provincial

És una partida que ajuda a incrementar la qualitat del servei i la seguretat personal dels equips de rescat i se suma als 600.000 euros destinats a tecnologia punta de seguretat personal i nou vestuari

Economía 03 de febrero de 2022 Redacció Redacció
F3 material RV

La Diputació de Castelló ha iniciat el repartiment del nou material de rescat vertical als nou parcs de bombers professionals i voluntaris de la província, en l'adquisició del qual ha invertit 87.985 euros. Es tracta d'equipament de protecció individual anticaigudes i de rescat, que inclou arnesos i diferents elements que faciliten el descens vertical. A més, es dota a cadascun dels quatre parcs professionals amb una llitera per a rescat amb mig aeri model Kong Everest, dissenyada en lona i compatible amb la utilització de taules espinals i matalàs de buit.

En paraules del president José Martí, «estem seguint el full de ruta que ens hem marcat, que té com a principals objectius prestar un millor servei a la ciutadania i incrementar la seguretat personal dels nostres bombers quan escometen actuacions de rescat».

«Hem dit en reiterades ocasions que els bombers del Consorci Provincial són el nostre buque insignia i que estem molt orgullosos del treball que realitzen en benefici de la ciutadania, però volem dotar-los del material i els instruments necessaris perquè el servei que presten siga cada vegada millor», ha manifestat el president.

En la mateixa línia s'ha manifestat el diputat responsable del Consorci, Abel Ibáñez, qui ha recordat que la partida de 87.985 euros invertida en material de rescat se suma als 600.000 euros que s'han destinat a l'adquisició de tecnologia punta de seguretat personal i nou vestuari per als bombers. D'aquesta manera «aconseguim millorar la seguretat col·lectiva i que la protecció a la ciutadania siga cada vegada millor, minimitzant els riscos».

Te puede interesar
Lo más visto