Turisme intensifica la promoció turística de la Comunitat Valenciana en el mercat navarrés

La Comunitat Valenciana participa amb un estand de 100 metres quadrats en el qual es donarà cabuda a les marques turístiques

General 27 de febrero de 2022 Redacció Redacció
foto-stabnd-valencia--920x614

Turisme Comunitat Valenciana assisteix a la Fira Internacional de Turisme de Navarra, Navartur, que se celebra a Pamplona fins al diumenge 27 de febrer, amb l'objectiu de promocionar l'oferta turística de la Comunitat Valenciana.

Així, Turisme participa en aquest certamen amb un expositor de 100 metres quadrats amb les marques turístiques de Castelló, València Turisme, Costa Blanca, i la Fundació Turisme Benidorm, a més de la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana i la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (Cocemfe).

Navartur se celebra en el Palau de Congressos Baluard, a la ciutat de Pamplona, i es dirigeix tant a professionals del sector com al públic general, enguany celebra la seua catorzena edició. En l'última edició celebrada, en 2020, la fira va obtindre un rotund èxit, amb 44.122 visitants, un total de 165 expositors directes que representen a prop de 350 entitats i empreses.

En aquesta edició de Navartur, Turisme Comunitat Valenciana acudeix amb el propòsit de mostrar tota l'oferta turística de la Comunitat al públic navarrés, en un moment en el qual la situació sanitària està millorant i afavoreix la mobilitat i el dinamisme en el sector turístic, per a intentar captar viatgers d'aquest mercat.

Entre els principals actes que conformen la fira, destaca la trobada que se celebra hui entre agències de viatges i empreses del sector del turisme enogastronómico. Concretament, 17 agències especialitzades de diferents zones d'Espanya i quasi 70 empreses nacionals participaran en aquest 'workshop' presencial.

Cal assenyalar que en Navartur, tots els dies de fira tindran lloc diferents activitats dirigides a públic tastos, exposicions, animació teatralitzada, tallers infantils, sortejos, demostracions i degustacions, entre altres activitats.

Te puede interesar
Lo más visto