Clara Torres: “Vila-real Talent és una molt bona oportunitat per a donar visibilitat a la dansa”

El municipi es prepara per a donar la benvingunda a un gran esdeveniment cultural fruit d'un projecte local

Cultura 28 de marzo de 2022 Redacció Redacció
vila-real talent
Cartell que anuncia el Vila Real Talent

Vila-real Talent, el projecte impulsat per l’Ajuntament de Vila-real i Rosanna i Gisela Morales, directores artístiques de l’esdeveniment, aglutina a nombroses entitats locals. Un acte cultural que tindrà com a convidat especial el quintet de metall Spanish Brass Luur, junt amb un destacat elenc d'artistes locals.  

Una de les entitats que formen part del projecte d'aquesta edició és l’Estudi de Dansa i Pilates Clara Torres. La seua directora destaca que la seua participació suposa «una molt bona oportunitat per a donar a conèixer l'Estudi de Dansa de les diferents disciplines que en ella impartim». A més, la directora assenyala que els agrada molt la idea de formar part d'aquest esdeveniment local «es mostra el talent, que hi ha molt, en aquesta ciutat», indica. 

En referència a la iniciativa d'un projecte de les característiques de Vila-real Talent, Clara Torres admet que «aquesta és una molt bona oportunitat per a donar visibilitat a la dansa, de tota classe, ja que, encara avui en dia, hi ha molt poca informació sobre aquest món tan bonic. També pot servir perquè la gent s'anime a moure's, i que siga sabedora de la quantitat de beneficis que té la dansa, no sols en l’àmbit físic, sinó també social i psicològic», conclou la participant en el projecte cultural que tindrà lloc a maig.

Te puede interesar
Lo más visto