Sorribes critica que CeN i Més Nules deixen a Mascarell i les platges sense accés a wifi públic

Els socialistes assenyalen que els 15.000 € de la subvenció de fons europeus que finançava crear accés wifi públic ara s’utilitza en edificis públics com l’ajuntament que poden disposar de wifi sense necessitat d’ajudes

Política 30 de marzo de 2022 Redacció Redacció
nules
Edifici municipal de Nules

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Nules, Adrián Sorribes, critica que Centrats en Nules i Més Nules deixen a Mascarell i platges de Nules sense punts d’accés de wifi públic. Els socialistes assenyalen que la subvenció europea de 15.000€ que finançava este servei ara s’utilitza en edificis públics com l’ajuntament que poden disposar de wifi sense necessitat d’ajudes. Sorribes sol·licita a l’equip de govern que “estudien optimitzar esta subvenció que va destinada a millorar l’accés a internet de les persones i no els seus interessos”.

Els socialistes recorden que en l’anterior legislatura, Adrián Sorribes, regidor de Noves Tecnologies en aquells moments, va aconseguir una subvenció per a dotar el municipi de punts wifi gratuïts públics. Ara, els set punts que es van instal·lar s’han eliminat per a destinar-la a edificis municipals. “Una greu actuació que disminuïx els serveis dels nuclis de Mascarell i les platges de Nules. Més encara si tenim en compte que la biblioteca i el consistori només disten en 200 metres”, explica el portaveu socialista.

Te puede interesar
Lo más visto