Fira del Llibre Antic i d'Ocasió, fins al 4 de desembre.
La fira se celebra a la Plaça Santa Clara.
L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) proposa un taller sobre els sabors i sabers de les cuines migrants de València dissabte que ve 9 d'abril a les 12 h. Els ingredients, les receptes i els processos culinaris serviran per a dinamitzar una sessió en què els participants reflexionaran entorn de la identitat, la migració i la memòria a través del menjar.
Com es diu garrofó a Afganistan? Com sona un alvocat? Podem conéixer un gust nou sense tastar-lo? Igual que en el llenguatge, la gastronomia funciona mitjançant regles gramaticals específiques que no són aleatòries, sinó que estan estructurades i ens ajuden a comprendre, ordenar i donar sentit a la nostra realitat social.
A partir de diferents dispositius d'experimentació, com una caixa amb un contingut secret, així com diferents aplicacions sonores, visuals, tàctils i lingüístiques, la sessió permetrà explorar com ens enfrontem al que desconeixem i establir diferents vinculacions entre la performance, la poètica i la gastronomia.
La sessió comptarà amb la col·laboració del cuiner afganés Najib Miri, que desconstruirà la recepta de la paella utilitzant el dari, nom oficial de l'idioma persa a Afganistan. L'activitat finalitzarà amb una degustació al jardí de l'IVAM de receptes tradicionals de la cuina afganesa.
La directora adjunta de l'IVAM, Sonia Martínez, ha destacat que "Gramàtiques Gastronòmiques, amb la coordinació d'Óscar Blanco de Cocinas Migrantes, s'emmarca dins del cicle Poligotía que organitza l'IVAM en col·laboració amb Paco Inclán". Es tracta d'un marc de treball i experimentació del museu "que promou que diverses mirades, cultures i llengües ocupen, qüestionen i amplien l'espai de l'art".
La fira se celebra a la Plaça Santa Clara.
Un concert molt especial per al 22 de novembre, dia de Santa Cecília
L'exposició estarà oberta fins al 9 de febrer al Menador de Castelló
El festival cinematogràfic d'Almassora prepara la sisena edición
El conferenciant Juan García Santandreu confirma que aquest personatge històric podria ser valencià.
Diego Mallén ens explica com serà aquesta jornada.
L'exposició estarà oberta fins al 9 de febrer al Menador de Castelló
Un concert molt especial per al 22 de novembre, dia de Santa Cecília
Diversos centres educatius de Castelló s'han congregat a la Plaça Major para una lectura plurilingüe dels drets de la infança
Maribel López ens conta totes les curiositats sobre com lligar per les aplicacions i xarxes socials.
Tota l'actualitat del Bisontes Castelló.