Oltra: "És complicat explicar el dolor que fa sentir a una societat decent aquest execrable crim"

"La societat ha de seguir unida per les víctimes i enfront del masclisme, i continuar treballant per a remoure les causes que generen la violència vicària, que és la més terrible de les violències masclistes"

Successos 06 de abril de 2022 Redacció Redacció
monica-oltra-efe-kXMH--620x349@abc
Mònica Oltra Mónica Oltra, ha afirmat que és "complicat explicar la consternació i el dolor, la indignació i la ràbia que fa sentir aquest execrable crim a una societat decent"

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques inclusives, Mónica Oltra, ha afirmat que és "complicat explicar la consternació i el dolor, la indignació i la ràbia que fa sentir aquest execrable crim a una societat decent". 

"Però tots i totes hem de seguir units per les víctimes i enfront del masclisme, i continuar treballant per a remoure les causes que generen la més terrible de les violències masclistes que és la violència vicària, que és matar al teu propi fill per a fer mal a una mare, alguna cosa que ens resulta incomprensible", ha afegit.

La vicepresidenta ha realitzat aquestes declaracions després dels tres minuts de silenci guardats a les portes del Palau de la Generalitat per a mostrar la repulsa de la societat valenciana per l'assassinat a Sueca de Jordi, de només 11 anys d'edat, i acompanyar a la seua família i entorn "en aquest terrible i dolorós moment". 

"És molt complicat trobar les paraules després d'un crim masclista com aquest, que ens ha tornat a colpejar com a societat", ha reiterat Oltra, i també "donar les gràcies perquè una vegada més tornem a ser una societat unida que rebutja la violència i se situa al costat de les víctimes i enfrontada completament al masclisme i als seus actes assassins".

Jordi "tenia dret a començar la seua segona dècada d'edat amb una festa, amb felicitat, regals, globus. Tenia dret a viure, a créixer, a plorar, a madurar, a viure allunyat de la violència i a tindre un pare que li protegira, li volguera, li respectara", ha recordat. "Tenia dret a ser algun dia, si així ho decidia, un bon pare que no maltractara a la seua parella ni al seu fill. Però tot això no ho podrà fer perquè la violència masclista ha posat fi a la seua vida", ha afegit. 

Te puede interesar
Lo más visto