Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola prepara les seues platges per a Setmana Santa

Les empreses de serveis i la brigada municipal intensifiquen les tasques d'adequació i neteja de l'arena i ultimen la instal·lació de passarel·les de fusta en accessos, dutxes i llavapeus

General 07 de abril de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-04-06 at 11.53.56 AM
Peníscola Setmana Santa Un total de 2,5 quilòmetres de passarel·les es col·locaran en diferents punts de les platges urbanes de la localitat, dutxes i llavapeus.

L'àrea de Platges de l'Ajuntament de Peníscola està coordinant les tasques d'adequació de les platges de la localitat “tasques de rutina prèvies a l'arribada de la Setmana Santa” ha explicat la regidora de l'àrea, Raquel París.

En aquests dies, a més de les habituals tasques de neteja, “estem intensificant les labors d'adequació de l'arena, a més de procedir a la col·locació de les passarel·les i el mobiliari necessari per a iniciar la temporada de bany”, ha explicat, i ha destacat que aquesta anualitat s'ha continuat invertint en dutxes noves, tal com es va començar fent l'any passat.

Un total de 2,5 quilòmetres de passarel·les es col·locaran en diferents punts de les platges urbanes de la localitat, dutxes i llavapeus.

La caseta principal de socorrisme, situada al costat del Punt Accessible, també s'adequa per a la seua obertura durant aquests festius i comptarà amb un equip de socorristes.

La regidora de l'àrea ha supervisat personalment el desenvolupament de les tasques juntament amb els tècnics i ha sol·licitat als operaris “una inspecció detallada de tots els materials i equipaments, polsadors en dutxes i revisió del funcionament de llavapeus, la competència dels quals és de Generalitat” ja que la posada a punt no sols “permet preparar amb antelació els serveis, sinó també identificar allò que és millorable amb el marge suficient per a poder reaccionar i oferir el millor servei possible, també amb la vista posada en l'estiu" ha assegurat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter