Orpesa equipa el camp de futbol amb mobiliari nou i repara la gespa artificial

L'Ajuntament, que ha invertit 30.000 euros en totes dues actuacions, conclou la remodelació d'aquesta instal·lació

General 12 de abril de 2022 Redacció Redacció
Reparación césped
Reparació de la gespa

L'Ajuntament d'Orpesa ha conclòs les actuacions de remodelació del camp de futbol municipal. Les obres van concloure el mes de ferer passat, mancant la instal·lació del nou mobiliari que va adquirir el consistori i que ja ha sigut col·locat tant en els vestuaris com l'els despatxos. 

Així ho ha indicat el regidor d'Esports, Jordi Llopis, qui ha assenyalat que, a més, “per a garantir el manteniment de la gespa artificial, s'ha realitzat l'encebament del mateix amb la implantació de cautxú en algunes de les zones en les quals és necessari aconseguir un gruix d'entre 6 i 8 centímetres”. En total, per a aquestes dues actuacions l'Ajuntament ha invertit 30.000 euros.

La localitat va estrenar fa ara dos mesos la nova instal·lació esportiva, quatre mesos i mig abans del que es preveu. Una remodelació que ha consistit en la construcció de quatre nous vestuaris adequats a les necessitats actuals dels esportistes i altres dos per a ús dels àrbitres, la substitució del sistema d'enllumenat del camp, una sala de farmaciola, dues oficines per a entrenadors, una sala polivalent, un magatzem d'equipatges, dos magatzems generals, un quart d'eines, dos lavabos d'ús públic, la urbanització dins del recinte del camp i una nova zona d'accés i consergeria. Tot això perquè “tant esportistes, entrenadors com a visitants puguen fer un millor ús i gaudi de les instal·lacions”, ressalta Llopis.

Te puede interesar
Lo más visto