L'Ajuntament d'Orpesa aprova el nou pla antifrau 

Aquesta mesura, que ha tirat avant en el ple extraordinari, és un requisit per a la concessió d'ajudes europees, com els fons Next Generation

General 29 de abril de 2022 Redacció Redacció
DSC_0006

L'Ajuntament d'Orpesa, en el ple extraordinari celebrat aquest dimarts al matí, ha aprovat el pla antifrau municipal. Un requisit indispensable perquè les administracions públiques puguen sol·licitar ajudes dels fons europeus, com és el cas dels fons Next Generation.

Es tracta de “un pla que el consistori no tenia i que ara aprovem, perquè és una exigència per a la  concessió d'ajudes  que ja se'ns  han concedit, com és el cas dels  quasi tres milions d'euros que hem rebut per a dur a terme els plans de sostenibilitat en l'àrea de Turisme, així com per a futures ajudes que puguem sol·licitar”, explica l'alcaldessa, Araceli de Moya. 

Amb tot, l'aprovació del pla antifrau “és una molt bona notícia per al nostre municipi, perquè totes les accions que vagen en la línia d'establir controls per a poder complir amb els procediments de la forma més rigorosa són benvingudes”. Així, amb aquest pla, que hauran d'implementar totes les administracions públiques, s'aconsegueix un major control en la concessió d'aquestes ajudes. 

I és que “l'objectiu de bon govern en aquesta legislatura passa per incorporar alts nivells de transparència i eines de control, com és el cas d'aquest pla antifrau”, conclou de Moya.

Te puede interesar
Lo más visto