Onda acollirà la ‘XVII Licitada a Montí’ diumenge que ve 1 de maig

La carrera donarà principi a les 8.00 h, i l'eixida i meta seran en la pista d'atletisme de l’Olímpic

Esports 29 de abril de 2022 Redacció Redacció
Onda (2)

Onda tornarà a ser seu de l'esport en acollir, diumenge que ve 1 de maig, la ‘XVII Licitada a Montí’, organitzada pel Club Atletisme Onda. La prova popular de fons per muntanya tindrà lloc a les 8.00 h., sent la pista d'atletisme del Camp Municipal Olímpic el lloc d'eixida i meta.

A la cita s'han inscrit més de 150 corredors, que gaudiran d'una simbiosi d'esport i naturalesa. El recorregut de la prova serà de 19 quilòmetres en total i un desnivell acumulat de 990 metres. Una elevada exigència per als atletes, que hauran de coronar el pic del Montí per a després descendir pel seu empinat vessant.

El lliurament de dorsals es realitzarà el mateix diumenge, podent recollir-se des de les 6.30 h. fins a 15 minuts abans de l'inici de la prova. Al final d'aquesta, aproximadament a les 12.30 h., es realitzarà el lliurament de trofeus als tres primers de cada categoria, tant femenina com masculí, i als tres primers ‘absoluts’.

L'edil responsable de l'àrea d'Esports, José Vicente Iserte, defensa la importància de la pràctica esportiva i la sort de disposar d'un paratge natural tan a prop: “Poder unir esport i naturalesa és una fortuna de la qual gaudim a Onda. La ‘Licitada a Montí’ és un gran desafiament però també un plaer per a aquells que saben gaudir de la naturalesa i del seu entorn”.

Te puede interesar
Lo más visto