Onda alça la veu contra el Bullying amb una original activitat de la Policia Local

La nova Unitat d'Agent Tutor i protecció de menors realitza un taller per a joves en l'IES Serra d’Espadà Valero: “Hem posat en marxa aquesta figura per a garantir la protecció i el benestar dels menors”

General 03 de mayo de 2022 Redacció Redacció
desperate-g12197e9e4_1920

Onda. 2 de maig de 2022.- Els joves d'Onda han alçat la veu hui contra les agressions i insults amb motiu del Dia Contra el Bullying. Així, l'Ajuntament d'Onda, en col·laboració amb la Policia Local del municipi han posat en marxa una original activitat que recorrerà els dos instituts de la localitat amb l'objectiu de conscienciar sobre la problemàtica de l'assetjament escolar.

Per a això, la nova Unitat d'Agent Tutor i protecció de menors s'ha desplaçat fins a l'IES Serra d’Espadà per a realitzar un taller i advertir als joves sobre els primers símptomes. A més, de fer una xarrada en la que els joves han pogut transmetre els seus dubtes, també s'ha creat una pancarta col·lectiva en la qual han escrit missatges en contra de l'assetjament escolar.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde de l'àrea de Benestar Social, Família i Majors i Seguretat Ciutadana, Óscar Valero, ha volgut assenyalar: “No podem quedar-nos parats davant l'assetjament escolar”. “Des d'aquest equip de govern hem posat en marxa una nova figura en la Policia Local per a garantir la protecció i el benestar dels xiquets i joves ondenses”, ha remarcat Valero.


Nova Unitat d'Agent Tutor

Cal destacar que la Policia Local d'Onda va incorporar una nova Unitat d'Agent Tutor dirigida als menors de 18 anys i a les seues famílies, així es pretén donar resposta als diversos riscos als quals els menors es troben exposats, garantint el seu benestar a través de la prevenció, protecció i intervenció.

Els agents tutors que formen part d'aquesta unitat han rebut una formació específica amb l'objectiu d'estar especialitzats en la resolució de conflictes privats vinculats amb l'entorn escolar. Així, tant els menors com les seues famílies poden posar-se en contacte amb ells, si necessiten ajuda, a través d'un telèfon que s'habilitarà amb WhatsApp i per les xarxes socials de la Policia Local.

Te puede interesar
Lo más visto