Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló implementa un sistema de satisfacció per millorar la qualitat en l’atenció ciutadana  

Tant l’edifici noble com les tinences d’alcaldia compten amb aquest dispositiu de valoració mitjançant ‘caretes’

General 08 de mayo de 2022 Redacció Redacció
03-05-2022 Ignasi Garcia i Mónica Barabás sistema satisfacció ciutadana (2)

L’Ajuntament de Castelló segueix amb la seua estratègia municipal per oferir la millor atenció ciutadana quan el veïnat acudeix a les oficines per realitzar qualsevol tràmit. En aquesta ocasió, ha instal·lat un sistema d’avaluació i satisfacció ciutadania a les oficines d’atenció integrada ubicades a l’edifici noble i en les distintes tinences d’alcaldia.
 
Es tracta d’un dispositiu de fàcil accés i maneig per a la ciutadania amb el qual podrà valorar l’atenció i servei oferit per l’administració, tot amb l’objectiu de seguir millorant la qualitat de l’atenció ciutadana. El sistema, que s’ha posat en marxa hui mateix, consta d’una pantalla amb quatre ‘caretes’ perquè, després de l’atenció, el veí o veïna avalue si la cita ha estat excel·lent, satisfactòria, millorable o insatisfeta, i mitjançant aquesta valoració es vincularà el tràmit amb la taula que l’ha atés.
 
Sols en el cas que l’opció marcada siga millorable o insatisfeta, s’obrirà altra pantalla on el ciutadà valorarà si no s’ha resolt el problema, si l’espai no es l’adequat, si l’atenció no ha estat la correcta o si el temps d’espera ha estat massa llarg.
 
Segons ha assenyalat el regidor d’Atenció Ciutadana, Ignasi Garcia, “el consistori estem compromesos en la millora continua dels nostres serveis i en arribar a l’excel·lència en l’atenció ciutadana, i això no només passar per reduir temps d’espera que hem aconseguit amb la cita prèvia o complir amb els objectius de tràmits electrònics, sinó també per l’exigència en l’autoavaluació perquè la ciutadania ens ajude a millorar”. Garcia també ha explicat que a hores d’ara l’Ajuntament de Castelló “estem treballant en un pla d’atenció ciutadana per tindre uns serveis més propers, amb criteris i objectius basats en la qualitat i que tot això desenvolupe en la qualitat assistencial quan la ciutadania necessite fer un tràmit a l’Ajuntament”.
 
Per part seua, la regidora d'Innovació Digital i Recursos Humans, Monica Barabás, ha destacat que "es tracta d'una eina fonamental perquè ens permetrà estar en contacte amb la ciutadania per a continuar millorant l'atenció i la relació de l'administració municipal amb els veïns i veïnes".

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter