Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló se suma al Dia d'Internet amb concursos i xarrades a escolars i ciutadania

Barabás destaca les activitats per a acostar l'administració digital a la ciutadania i les xarrades sobre ciberassetjament i ciberseguretat

General 10/05/2022 Redacció Redacció
Barabas y Granero charlas internet

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Digital i en col·laboració amb la Coordinadora d'Associacions de Veïns de Castelló (Coasveca), ha organitzat una sèrie d'activitats al llarg d'aquest mes de maig amb motiu de la celebració, el pròxim 17 de maig, del Dia d'Internet. La regidora d'Administració Electrònica i Innovació Digital, Monica Barabás, ha explicat que s'han posat en marxa una sèrie de xarrades per a acostar les eines digitals municipals a la ciutadania.

“Des de dimarts passat i fins dijous que ve 12 de maig, des de l'Ajuntament de Castelló hem organitzat una sèrie de xarrades obertes a la ciutadania per a acostar la Seu Electrònica i el Portal Tributari i les seues eines als veïns i veïnes de la ciutat”, ha indicat Barabás. La regidora ha explicat que amb aquests tallers s'ofereix a la ciutadania tota la informació per a relacionar-se amb l'administració per via electrònica i de manera segura. Les pròximes xarrades tindran lloc el dimarts 10 de maig de 18.30 a 20.00 hores en el Casal Jove i el dijous 12 de maig en el Centre Columbretes de 12.30 a 13.30 hores i de 17.30 a 18.00 hores.

A més, també s'han organitzat xarrades dirigides a escolars sobre ciberseguretat, que seran impartides pel Cos Nacional de Policia, i de ciberassetjament, a càrrec de la Policia Local de Castelló. Aquestes xarrades es desenvoluparan en quatre centres educatius del 16 al 20 de maig.

D'altra banda, també s'han organitzat dos concursos: un dirigit a escolars i un altre per a la ciutadania en general. El concurs escolar està dirigit a alumnes i alumnes de 5é i 6é de Primària i es desenvoluparà del 9 al 13 de maig. Per a participar, en la pàgina web municipal www.castello.es s'amagaran una seriosa de pistes que permetran arribar a un formulari de participació des d'on podran emplenar les seues dades i respondre a tres preguntes sobre internet. Els alumnes i alumnes que arriben al formulari i el completen entraran en un sorteig d'un eBook. A més, per a l'alumne o alumna que responga de forma més original i creativa optarà també a un premi d'un eBook.

Quant al concurs dirigit a la ciutadania, també es realitzarà un sorteig d'un eBook entre aquells que responguen un formulari que se situarà en la web municipal. El concurs començarà el 9 de maig i finalitzarà el 13 de maig.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter