Onda posa en marxa un autobús gratuït per als estudiants que realitzaran la selectivitat en l'UJI

L'Ajuntament ajuda els joves a desplaçar-se en les dues convocatòries de juny i juliol

General 11 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda pone en marcha un autobús gratuito para los estudiantes que realizarán la selectividad en la UJI

L'Ajuntament d'Onda, en la seua aposta pel col·lectiu jove, ha habilitat un servei d'autobús gratuït entre la ciutat i la Universitat Jaume I per als dies en què tindran lloc les proves d'accés a la universitat (EBAU). D'aquesta manera, els estudiants ondenses podran desplaçar-se sense cost fins a Castelló en les dues convocatòries, del 7 al 9 de juny; i del 5 al 7 de juliol.

Aquesta iniciativa, posada en marxa per l'àrea de Joventut, coordinada pel tinent d'alcalde, Vicent Bou, permet que els joves puguen tornar fins al municipi de manera directa. En aquest sentit, Bou ha destacat: “Volem que els joves no hagen d'assumir el cost del transport i que puguen aconseguir les millors oportunitats de futur”.

El consistori ja ha habilitat un formulari d'inscripcions en la pàgina web municipal joventut.onda.es perquè tots els joves que estiguen interessats a utilitzar aquest servei d'autobús puguen apuntar-se de manera gratuïta.

Tots els autobusos partiran des de la parada de l'Avinguda Montendre d'Onda i tornaran al mateix punt. En la primera convocatòria, els dies, 7,8 i 9 de juny eixiran a les 8.00 h i tornaran des de la Universitat Jaume I, a les 19.45 h el dimarts i dimecres; i a les 17.30 h. el dijous 9 de juny. Així mateix, per a la convocatòria extraordinària l'autobús eixirà a les 8.00 h. des d'Onda i tornarà el 5 i 6 de juliol a les 19.45 h; i el 7 de juliol a les 17.30 h.

Cal destacar que el govern municipal ha tornat a posar en marxa durant aquest curs acadèmic el servei de bus gratuït per a facilitar el desplaçament a 200 joves ondenses que estudien a la Universitat Jaume I i en instituts o centres educatius de Vila-real i Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto