Onda aposta per fomentar la inserció laboral dels seus veïns amb un nou punt d'inclusió digital en el centre d'ocupació

L'Ajuntament ha instal·lat una sala d'informàtica a la qual els usuaris podran acudir per a millorar la seua ocupabilitat

Educació 16 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda inserta

L'Agència d'Ocupació, Onda Inserida, ja compta amb una nova sala d'informàtica en la qual els usuaris i usuàries podran millorar la seua ocupabilitat utilitzant els ordinadors que s'han posat a la seua disposició. Es tracta d'una important aposta del consistori per brindar majors oportunitats als ondenses, així com eines útils en la cerca d'ocupació. 

Aquest punt d'inclusió digital es compon de 12 ordinadors situats en una de les sales de l'edifici Monteblanco, on es troba l'Agència d'Ocupació. Tots els usuaris que no disposen d'ordinadors o connexió a Internet, o que tinguen dificultats per al maneig de les tecnologies, podran acudir a Onda Inserida, on disposaran d'eines informàtiques i de l'ajuda del personal de l'Agència.

Accions com la creació d'un currículum, inscripció a ofertes i cursos formatius, o accés a portals per a la cerca d'ocupació, seran les que a partir d'ara podran realitzar els ondenses en el nou punt d'inclusió digital.
L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha explicat que “aquest punt d'inclusió digital que posem al servei dels ciutadans és una mostra de la nostra obstinació per contribuir a la millora de la seua ocupabilitat, brindant-los les eines necessàries per a trobar empleo. La era digital ha arribat per a quedar-se i és fonamental ajudar els veïns a manejar-se en aquest món”.

Onda Inserida
L'Agència d'Ocupació, Onda Inserida, es troba al Carrer Major, 32. En l'edifici on se situava l'antic Col·legi Monteblanco. Els seus horaris són de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15.30 a 18.30, i els divendres en horari matinal, de 9 a 14h.

Te puede interesar
Lo más visto