El PSPV de Benicàssim reclama a Susana Marqués que dote de continguts culturals Villa Elisa "després de quatre anys infrautilitzada"

El portaveu socialista Miguel Alcalde reclama obrir les portes del palauet per a aprofitar el seu ‘tiró’ turístic després d’haver-se invertit 1,6 milions d’euros de recursos públic

General 29 de mayo de 2022 Redacció Redacció
1565710549Sintítulo.png_NoticiaAmpliada

El PSPV-PSOE de Benicàssim ha reclamat a l’equip de govern de Susana Marqués (PP) que definisca “ja” l’ús que volen donar-li al complex cultural Villa Elisa i que el doten d’activitat continuada al llarg de l’any. El portaveu del grup municipal, Miguel Alcalde, considera “indigne” que quatre anys després de la finalització de les obres i més d’1,6 milions d’euros invertits en la rehabilitació “el palauet senyorial estiga la majoria dels dies tancat a la ciutadania”.

Recuperar Villa Elisa per al poble era una aspiració local amb molta història i és una llàstima vore com el que tant ens va costar d’aconseguir es va fent vell de nou per la incapacitat del govern popular de mantenir-lo i omplir-lo d’activitat”, ha explicat Alcalde.

Segons ha denunciat el portaveu, “portem quatre anys escoltant propostes i anuncis per part de l’alcaldessa però cap d’ells s’ha arribat a materialitzar. És una llàstima que no puguem gaudir d’aquesta joia patrimonial del nostre municipi i molt més que desaprofitem el seu atractiu turístic”.

Alcalde ha recordat que “no en sabem res de la proposta de convertir Villa Elisa en seu d’estiu de les universitats valencianes ni tampoc de l’obertura del local de restauració que contemplava el projecte de rehabilitació”. El dirigent socialista ha exhortat l’alcaldessa a que pose en valor “de veritat” l’immoble i que programe activitats al llarg de l’any “perquè Villa Elisa no torne a caure mai més en l’oblit”.

Te puede interesar
Lo más visto