Moda, creativitat i glamour convergeixen a Orpesa en el Certamen de Joves Dissenyadors

La cita, en la qual ha participat la orpesina Clara Humanes, ha encimbellat a Sofia Caballer amb la seua col·lecció ‘Arse’ inspirada en el teatre romà de Sagunt

Cultura 30 de mayo de 2022 Redacció Redacció
DSC_0263

El Espai Cultural d'Orpesa es va vestir ahir a la vesprada de llarg per a acollir el Certamen de Joves Dissenyadors, una cita en la qual els cinc joves aspirants, entre ells la orpesina Clara Humanes, van mostrar al públic assistent grans dosi de creativitat, moda i últimes tendències a través de la presentació de les seues col·leccions carregades de color, frescor i originalitat.

La dissenyadora saguntina Sofía Caballer ha sigut la gran triomfadora en aquest aparador que serveix com a trampolí per al talent emergent després de la valoració del jurat format per experts en el qual s'ha tingut en compte, a més del disseny, els acabats, la costura i, com no, la sostenibilitat. Així, la jove ha aconseguit el seu ‘bitllet’ per a participar en els Premis Nacionals de la Moda gràcies a la seua col·lecció ‘Arse’, inspirada en el teatre romà de Sagunt.

Cal destacar que aquesta cita ha comptat amb la col·laboració de diferents establiments locals que han tingut l'oportunitat d'exhibir moda i complements en unes desfilades en els quals els xiquets, xiquetes i joves d'Orpesa han acaparat totes les mirats del públic. I com a fermall d'or, orpesins i orpesines han pres l'escenari per a mostrar diferents peces d'indumentària tradicional de la dissenyadora local Carmen Guiansante. Així mateix, la vetlada ha estat amenitzada pel cantant de l'Alcora Diego Picazo.

Amb tot, aquest certamen és una jornada en la qual “atorguem un gran protagonisme a la moda i amb la qual gran posem en valor el talent juvenil en la nostra ferma aposta per la joventut, el comerç de proximitat i les tradicions del nostre municipi”, ha destacat l'alcaldessa, Araceli de Moya, qui ha seguit la desfilada des del ‘front row’ al costat d'alguns membres de la corporació municipal.

La pròxima cita amb la moda tornarà al municipi costaner amb la tercera edició de la Setmana de la Moda, que es desenvoluparà del 27 de juny al 3 de juliol i tornarà a la localitat carregada de moltes sorpreses.

Te puede interesar
Lo más visto