El PSPV de Nules denuncia el descontrol en la gestió del transport urbà i la neteja viària

El PSPV reclama a l'equip de govern que vetle per l'ús òptim dels diners públics

Política 10 de junio de 2022 Redacció Redacció
f740672a-a683-4212-80f1-29fff12ee382_md

El PSPV-PSOE de Nules denuncia “el total descontrol” en la gestió dels contractes municipals per part del govern de David García (Centrats per Nules). Com ve denunciant des de fa més d’un any, el Partit Socialista ha detectat infraccions “flagrants” en la prestació de serveis molt demandats com el de transport urbà o essencials com la neteja viària “sense que preocupe als màxims dirigents del nostre poble”. El regidor Ramón Martínez ha enumerat les nombroses deficiències que pateixen els veïns i veïnes de Nules i que es plasmen en carrers i places bruts i en una xarxa pública d’autobusos que no compleix horaris i que vulnera les normatives d’accessibilitat.

Martínez advoca per auditar periòdicament els contractes “perquè s’ajusten a allò acordat i mantinguen un nivell de qualitat òptim per a la ciutadania”. Per a l’edil socialista, “els diners públics són sagrats i s’han de gestionar amb total rigor i transparència. Cada regidor ha d’estar damunt de cada servei externalitzat perquè es complisca punt per punt l’acordat i això, ara per ara, no s’està fent”.

“Els socialistes continuarem posant sobre la taula de l’alcalde els problemes de la nostra gent totes les voltes que calga fins que se solucionen”, ha finalitzat.

Te puede interesar
Lo más visto