ALCER Castalia suma un 30% més de socis en la pandèmia

L'Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals de la província de Castelló, ALCER Castalia, ha celebrat la seua assemblea anual a l'hotel Jaume I de la capital de la Plana.

General 13 de junio de 2022 Redacció Redacció
general3

En aquesta, el seu president Juan Doménech s'ha congratulat per l'increment d'un 30% de la massa social de l'entitat des del primer impacte de la Covid-19 al març de 2020. En l'actualitat, l'Associació compta amb uns 350 socis, i dos factors expliquen el creixement per a Doménech: “la preocupació per la salut i la continuïtat dels serveis de l'Associació en la pandèmia, que va ser molt ben valorada”

Segons ha manifestat el president de ALCER Castalia, “la unitat dels socis ens ajuda a fer realitat les nostres iniciatives, que passen per la reivindicació de la vida i la qualitat de vida de les persones amb malaltia renal”. En aquest sentit, Doménech ha iniciat en la petició pública a la Conselleria de Sanitat Universal de la implantació a l'Hospital de la Plana “d'una unitat de diàlisi, per a la qual només falta la decisió política, atés que el centre ja compta amb les instal·lacions i els professionals necessaris”. D'altra banda, la notícia de la implantació del trasplantament renal abans de finalitzar 2022 a l'Hospital General Universitari de Castelló ha sigut celebrada per l'assemblea, a partir de la promesa de la Conselleria de Sanitat en aquest sentit, en resposta a una reivindicació llargament expressada per l'Associació en els últims anys. 

Te puede interesar
Lo más visto