HUIT EMPRESES DE NULES PARTICIPEN AL TALLER “CREA EL TEU CATÀLEG DIGITAL”

El curs està emmarcat al Programa Operatiu Pluriregional 2022

General 19 de junio de 2022 Redacció Redacció
IMG-20220607-WA0004

L'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló a Nules mitjançant la seua àrea de formació ha organitzat un taller dedicat al disseny de catàlegs digitals. De fet, en aquesta activitat, emmarcada en el Programa Operatiu Pluriregional 2022, hi han participat un total de huit empreses del municipi per millorar els seus dissenys i aprendre algunes de les claus del màrqueting digital

L'objectiu principal del taller ha estat ensenyar a les empreses els aspectes més importants per crear un bon catàleg digital i vincular-ho a la imatge i valors de l'organització amb l'estètica adequada. Per això, s'han il·lustrat exemples pràctics de bons catàlegs per analitzar-ne tots els elements i s'han mostrat les eines i aplicacions més adequades per fer un disseny coherent i professional amb la identitat de l'empresa. Un altre dels punts que s'han desenvolupat al taller és la importància de les fotografies del producte que l'empresvol publicitar i estudiar com distribuir aquesta publicitat als seus públics.


Cal recordar que aquesta actuació ha estat possible gràcies a l'acord que Nules va assolir l'any 2017 amb la Cambra de Comerç de Castelló per tenir a la localitat una Antena Local. D'aquesta manera es pot prestar una atenció més personalitzada a les empreses del municipi i ajudar-les en aspectes com ara serveis d'interès empresarial, ocupació, creació d'empreses, innovació, indústria o màrqueting digital.

Te puede interesar
Lo más visto