El Teatro Mónaco d'Onda es consolida com un espai cultural de referència i renova la seua imatge

L'Ajuntament ha portat a terme les tasques de renovació de la façana principal i la zona de taquilles

Cultura 18 de julio de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
Teatro Mónaco

En l'aposta del govern municipal per modernitzar el Teatre Mònaco, principal focus cultural de la ciutat que acull durant tot l'any obres, concerts i espectacles de primer nivell, l'Ajuntament d'Onda ha remodelat la façana principal i la zona taquilles convertint-lo en un espai lluminós, original i atractiu. Així, el consistori ha invertit 9.438 euros a transformar la imatge d'aquest centre cultural.

A més, el consistori ha instal·lat en un dels laterals una moderna pantalla LED per a presentar la cartellera setmanal i, al seu torn, estalviar costos de paper. Així, els ondenses i visitants poden consultar tota la programació actualitzada en la mateixa porta del Mònaco.

Sobre aquest tema, la tinenta d'alcalde i regidora de Cultura, María Prada de Conflent, ha explicat: “A Onda, el teatre era, és i serà necessari. Per això, des de l'equip de govern treballem per continuar modernitzant el nostre principal espai de referència cultural i millorar l'experiència dels espectadors”. “Amb aquestes modernes instal·lacions continuarem portant a Onda a les millors companyies artístiques del país”, ha afegit Prada de Conflent.

Cal recordar que l'actual equip de govern també ha realitzat importants obres de modernització en l'edifici com la renovació dels sistemes d'il·luminació i so, la motorització de cortines i telons, la renovació del sistema de tramoies amb la mateixa tecnologia capdavantera que utilitza el Teatre Real de Madrid, així com la creació d'una cabina per al control tècnic.

Te puede interesar
Lo más visto