Castelló crea 403 llocs de treball de gener a juny a través de l'Agència de Desenvolupament Local

CastellóCREA ha atés 233 persones emprenedores i ha fet 1.808 intervencions d'orientació laboral en sis mesos

Economía 26 de julio de 2022 Redacció Redacció
25-07-22 Marco y Puerta en las Jornadas Centre Municipal de Formació Tetuan XlV

L'Ajuntament de Castelló, a través de CastellóCREA, l'Agència de Desenvolupament Local, ha creat 403 llocs de treball directes (129) i indirectes (274) en els primers sis mesos del 2022, consolidant-se així com un referent municipal en orientació, formació i creació d'ocupació a la ciutat. “CastellóCREA facilita l'accés a oportunitats laborals, a formació i a orientació personalitzada, donant així un suport real i efectiu al teixit social i productiu de Castelló”, ha destacat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “Aquest govern ha reforçat i impulsat les polítiques d'ocupació, fins a incrementar en un 600% la despesa pública en la matèria, passant dels 1,5 milions d'euros de pressupost per a ocupació destinats en 2015, als 7,2 milions d'euros en 2022”, ha recordat Marco.

“CastellóCREA informa, orienta, acompanya, dona suport i genera oportunitats per a les persones desocupades i emprenedores, alhora que atén les necessitats de contractació de les empreses”, ha detallat la regidora d'Ocupació, Patricia Puerta. “És una estructura estable creada per a afavorir l'impuls econòmic, el desenvolupament social i la creació d'ocupació”, ha apuntat.

Alguns dels participants en els programes de CastellóCREA han donat testimoniatge de la seua experiència a través d'aquest servei municipal. Es pot veure a través d'aquest enllaç: youtu.be/yN5s0UQU5Ik

En els primers sis mesos d'aquest any 2022, el balanç de CastellóCREA llança un total de 403 llocs de treball creats; i en el mateix període, s'han fet 1.808 intervencions en matèria d'orientació laboral i s'han atés 233 persones emprenedores. El servei d'emprenedoria ha realitzat un total de 284 sessions i s'han realitzat tallers, cursos formatius, taules, treballs en xarxa amb l'ecosistema emprenedor, entre altres. La setmana passada, a més, va tindre lloc una jornada formativa, durant la qual es va realitzar una visita al centre municipal de Tetuan XIV i els seus espais formatius en diferents especialitats com a hort ecològic; fusta i moble; soldadura i fusteria metàl·lica; obra de paleta; electricitat; manteniment i instal·lacions calorífiques; i ceràmica.

Te puede interesar
Lo más visto