Castelló aprova el projecte per a dotar de xarxa de sanejament a la urbanització La Galera

Les obres tenen un pressupost de 1,2 milions i l'àmbit de l'actuació dels treballs és d'uns 190.000 metres quadrats

General 27 de agosto de 2022 Redacció Redacció
27-08-22 López en rueda de prensa

L'Ajuntament de Castelló ha aprovat el projecte de les obres de construcció de la xarxa de sanejament de la urbanització La Galera, que permetrà dotar a la zona d'aquest servei urbà. En una de les últimes juntes de govern local, es va donar llum verda al projecte de les obres, amb un pressupost de 1,2 milions d'euros i un termini d'execució de huit mesos.

“La Galera és una de les urbanitzacions de Castelló que encara no comptava amb la xarxa de sanejament i per això hem treballat des de fa anys en aquest projecte per a dotar-la d'un servei tan important”, ha destacat el regidor d'Obres i Projectes Urbans, José Luis López. “Amb l'aportació municipal, que serà d'un 10% del cost de les obres, l'Ajuntament contribueix a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la urbanització La Galera i a cura de l'entorn”, ha destacat el mateix regidor.

Aquesta urbanització està situada a l'oest del nucli urbà de Castelló, a l'entorn de la carretera de l'Alcora. Es tracta d'una zona d'habitatges unifamiliars aïllats, sorgida en els anys 60-70. Al llarg dels anys s'ha anat dotant a la zona de pràcticament la totalitat dels serveis urbans, excepte la xarxa de sanejament que s'executarà pròximament.

L'àmbit d'actuació comprén una superfície total aproximada de 190.000 metres quadrats amb un total de 158 parcel·les afectades i contempla l'execució de la xarxa de sanejament i la reposició dels paviments i altres elements d'urbanització que es vegen afectats.

Te puede interesar
Lo más visto