Onda presenta l'agenda escolar del pròxim curs amb una temàtica centrada en l'alimentació saludable

L'Ajuntament repartirà 3600 agendes entre els estudiants d'Educació Primària i Secundària del municipi

Educació 07 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
Onda_01

L'Ajuntament d'Onda repartirà durant l'inici del curs escolar a l'alumnat dels cursos de Primària i Secundària la nova agenda escolar. Aquesta ha sigut producte de l'enginy i creativitat de joves ondenses que, amb gran cura, han creat els seus dissenys.

Com a novetat, enguany les pàgines compten amb il·lustracions de temàtica d'alimentació per a promoure els hàbits alimentaris saludables entre la població. Així doncs, fruites, verdures, hortalisses, llegums i altres més aliments adornaran les seues pàgines.

Seguint la tradició, cada any l'alumnat d'un col·legi de la ciutat és l'encarregat de realitzar els dibuixos, i en aquesta ocasió han sigut els alumnes i alumnes de sisé de Primària del Col·legi Pio XII. Quant a la portada, té l'honor de veure el seu dibuix plasmat en ella la jove, Laia Marco Ortells, sent finalistes les ondenses, Blanca Pradas Gil i María Arrando Felipe.

Sobre aquest tema, la regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes, ha destacat el treball dels xicotets, així com la utilitat d'aquesta eina de planificació: “A Onda tenim joves artistes que veuran les seues obres plasmades en l'agenda, la qual és fonamental durant l'any acadèmic, ja que permet una comunicació entre centres i famílies, així com organitzar i planificar el dia a dia de l'alumnat”.

De la mateixa manera que els tres anys anteriors, per als alumnes de 1r i 2n de Primària, el Consistori ha preparat una agenda infantil adaptada a les necessitats dels seus cursos.


IES Torrelló

L'Ajuntament d'Onda continua ultimant els preparatius per a la ‘tornada al col·le’ i després d'anys de reivindicacions ha aconseguit que la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport aprove el canvi de nom de la Secció IES Serra d’Espadà per l'Institut d'Educació Secundària El Torrelló. Aquest nou centre que es troba en construcció comptarà amb 16 unitats d'ESO, 4 de Batxillerat i 2 cicles de Formació Professional. A més, aquest canvi de denominació facilitarà les tasques administratives i els serveis en cas d'urgència.

Te puede interesar
Lo más visto