Onda inverteix més de 180.000 euros a millorar la pavimentació dels carrers de la ciutat

En total es realitzaran 16 actuacions de millora per a adequar les zones, garantir la seguretat viària i posar en valor l'entorn

Economía 10 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
Onda - Asfaltado calles

L'Ajuntament d'Onda, en la seua aposta per millorar l'accessibilitat i seguretat dels vials del municipi, ha realitzat una inversió de més de 180.000 euros, destinada a la millora de la pavimentació d'un total de 16 carrers.

Entre elles, el carrer Balmes, Nàpols, Francesc Ferrer, Mallorca, Juan Ramón Jiménez, Montserrat, Tossalet, Ronda, Metge Ricardo Gil, Alfonso Pallarés, les avingudes Catalunya i Montendre, i les places María Cases i Rei En Jaume.

Cal destacar que el Consistori ja està duent a terme les accions de millora i renovació en diferents punts del municipi, millorant el paviment deteriorat. A més, les tasques s'estan realitzant en un temps rècord amb la finalitat que no suposen molèsties per a la ciutadania.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde de l'àrea d'Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López, ha destacat: “Volem transformar i millorar cada zona de la ciutat. Per això treballem per a fer els carrers d'Onda més accessibles i segures, tant per als vianants com per als conductors”.

Te puede interesar
Lo más visto