Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Generalitat ofereix aquest dijous transporte gratuït al TRAM de Castelló amb motiu del Dia sense Cotxe

La Generalitat ofereix aquest dijous transporte gratuït en Metrovalencia, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus amb motiu del Dia sense Cotxe

General 21 de septiembre de 2022 Redacció Redacció
220921_FGV_foto_previa día sin coche

La Generalitat celebra demà dijous 22 de setembre el Dia sense Cotxe, facilitant l'accés gratuït durant tota la jornada als serveis de Metrovalencia, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València).

Aquesta iniciativa forma part de les diferents activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat i recordar que el transport públic és un mig segur.

Accés gratuït

Amb motiu del Dia sense Cotxe i per a facilitar l'accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de Metrovalencia i TRAM d'Alacant estaran oberts, des de l'inici del servei a la finalització d'aquest.

En Metrovalencia, les validadores quedaran fora de servei, mentre que les màquines de venda automàtica estaran actives i els viatgers podran adquirir tots els títols en vigor.

A Alacant, totes les validadores, tant les embarcades en les unitats com les de les estacions, estaran fora de servei. Totes les màquines de venda automàtica indicaran la gratuïtat del servei i les persones usuàries podran adquirir els títols en vigor, exceptuant senzills, anada i volta i TAM.

L'accés als autobusos del TRAM de Castelló i de MetroBus tampoc precisarà de títol de transport.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter