Alejandro Sanz cantarà els seus grans èxits a Onda amb el seu gira ‘Sanz en Viu’

El Recinte Multiusos acollirà el 22 de juliol de 2023 un concert especial

24 de noviembre de 2022 Redacció Redacció
Ayuntamiento de Onda

Els fans del reconegut artista Alejandro Sanz podran gaudir a Onda dels seus grans èxits com a ‘Cor partio’, ‘Amiga meua’ o ‘Al fet que no em deixes’, l'estiu de 2023. Així, el Recinte Multiusos acollirà el 22 de juliol un concert especial del seu gira ‘Sanz en viu’.

El cantant realitzarà parada en el municipi castellonenc després de portar el seu gira a Mèxic i cantar en escenaris de tot el món. Cal recordar que Sanz s'ha convertit en un dels cantants més reconeguts del panorama musical espanyol i ha venut més de 25 milions de discos.

A més, és l'artista espanyol que compta amb el major nombre de premis Grammy de la història amb 24 Latin GRAMMY i 4 Grammys estatunidenques; i va actuar en la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Així mateix, ha realitzat col·laboracions amb grans artistes de la talla de Laura Pausini, Marc Anthony, Alicia Keys, entre altres.

Sobre aquest tema, la tinenta de Cultura i Festes d'Onda, María Prada de Conflent, ha assenyalat: “És un orgull que artistes de gran renom com Alejandro Sanz visiten el nostre municipi per a compartir amb els ondenses la seua música i talent”. “Esperem que la gent gaudisca d'aquest gran concert i transmeten tot el seu afecte a l'artista”, ha afegit.

Les persones interessades a aconseguir les entrades podran fer-ho a partir del pròxim dimarts 29 de novembre, a les 10.00 h. en la pàgina web de venda d'entrades d'El Corte Inglés i ticketmaster.

‘Sanz en viu’

El multipremiado artista espanyol torna als nostres escenaris. La gira Sanz en Viu, que aquest estiu va superar els 300.000 seguidors sent la més multitudinària de l'any, tornarà a Espanya en 2023 després de la seua etapa internacional amb noves dates entre els mesos de juny i agost que suposen una nova oportunitat de gaudir del directe de l'artista espanyol de major èxit a tot el món.

Aquesta serà la segona etapa espanyola d'un tour en el qual Alejandro Sanz ofereix als seus seguidors un xou de més de dues hores d'espectacle en el qual interpretarà alguns dels temes inclosos en el seu últim treball d'estudi ‘SANZ’, nominat com a Àlbum de l'Any en els Latin Grammy 2022 sent el disc físic més venut a Espanya en 2021.

Durant aquest any, Sanz també ha llançat ‘Nasa’, la seua col·laboració amb l'artista colombià Camilo, la cançó ‘El comiat’, inclosa en la BSO de la pel·lícula ‘Bullet Train’, protagonitzada per Brad Pitt i Bad Bunny, i ‘SOC’, la seua col·laboració al costat d'Eros Ramazzotti.

Lo más visto