Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Un concert de la Banda Municipal commemora el Dia de la Constitució a Castelló

La formació presenta el programa ‘Un viatge de sarsuela’ dimarts 6 de desembre a la plaça Hort dels Corders a les 12.00 hores

Cultura - Música 05/12/2022 Redacció Redacció
bandamusica_castellon

La Banda Municipal de Castelló serà protagonista en els actes de celebració del Dia de la Constitució a la capital. La formació oferirà un concert institucional extraordinari dimarts 6 de desembre, a les 12.00 hores, a la plaça Hort dels Corders, amb un programa popular dedicat a la ciutadania i obert a tot Castelló sota el títol d’Un viatge per la sarsuela’.

El director de la Banda Municipal de Castelló, Marcel Ortega, ha programat un concert que viatja per diferents autonomies de tot l’Estat i que començarà amb la catalana ‘Cançó d’amor i de guerra’, de Rafael Martínez Valls; seguida de la galega ‘Maruxa’, d’Amadeo Vives; l’andalusa ‘La torre del oro’, de Gerónimo Giménez; la castellana ‘La leyenda del beso’, de Reveriano Soutullo i Juan Vert; ‘La canción del olvido’, de José Serrano, en referència a Sorrentinos, ciutat inventada referent a Nàpols; i la madrilenya ‘La revoltosa’, de Ruperto Chapí. Per finalitzar la commemoració del Dia de la Constitució, s’interpretarà l’Himne Nacional.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter